Over mij

Foto van mezelf

Welkom!

Ik ben Jessica, oorspronkelijk kom ik uit Breda, ongeveer 4 jaar geleden liet ik dat stukje Brabant achter me en ben ik verhuisd naar het mooie en rustige plaatsje Hank vlakbij de BiesboschIk woon samen en ik heb twee lieve puberzonen.

Happy in de overgang is ontstaan doordat ik het vermoeden heb dat ik in de overgang zit. Ik zou me kunnen laten testen door een bloedtest te laten doen waarbij ze mijn FSH-waarden zullen testen ( FSH of Follikel Stimulerend Hormoon wordt aangemaakt wanneer je lichaam minder oestrogeen aanmaakt) maar ik ga af op mijn klachten en ik heb een vermoedde dat ik wel degelijk in die fase ben aangekomen.

Veel 40+ vrouwen lopen rond met vragen over de overgang, afvallen of ze zoeken inspiratie op het gebied van beauty en lifestyle. Met mijn blog wil ik graag helpen om een aantal antwoorden te geven op die vragen en je op weg te helpen in deze merkwaardige fase in je leven.

Happy in de overgang is mijn hobby. Naast deze website werk ik in de zorg en heb nog vele andere bezigheden. Het is dus daarom dat er soms een week geen update wordt geplaatst. Ik blog wanneer ik er zin in heb en wanneer er inspiratie is. Mijn doel is nog steeds om deze website een eerlijk en positief plekje op het www te laten zijn, waar mijn trouwe lezers wekelijks terugkeren.

Nu je wat meer over mij weet wens ik je veel leesplezier! En laat gerust een leuk berichtje achter. Jullie zorgen dat ik mijn droom kan waarmaken.

Liefs Jessica