Disclaimer

Ik (Jessica Lodders) wil graag duidelijk en open zijn naar mijn bezoekers, en daarom heb ik deze disclaimer geschreven. Als je de teksten en artikelen leest op mijn website en verder gebruik maakt van de website, ga ik ervan uit dat je akkoord gaat met de onderstaande punten.

Inhoud

De artikelen (blogposts) en andere teksten op deze website zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er fouten/onjuistheden in staan of dat de informatie niet compleet is. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele incorrecte informatie of het niet goed functioneren van de website. Daarnaast aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van informatie van de website.

Links op de website

Deze website bevat links naar websites van derden. Ik heb geen invloed op websites van derden en ben niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden. Ik aanvaard dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

E-mail

Via het contactformulier en door te mailen naar contact@happyindeovergang.nl kun je contact met mij opnemen. De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door mij e-mails te sturen zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging accepteer je dit risico.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties, teksten en afbeeldingen zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Er mag niets uit deze publicaties, teksten of afbeeldingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat ik daar vooraf schriftelijke toestemming voor heb gegeven. Wil je toestemming vragen? Stuur dan een mailtje naar contact@happyindeovergang.nl De foto’s op deze website zijn door mij aangeschaft, zelf gemaakt of gemaakt door mijn zoon Jelte Leppens, afgestudeerd voor Media Designer. Zijn naam dient altijd, na opvraging van toestemming, vermeld te worden bij zijn beeldmateriaal.

Ik krijg een kleine commissie over affiliate links naar webshops

Alle beetjes helpen en daarom vind je in een aantal artikelen affiliate links naar webshops. Klik je op deze link dan kom je op de desbetreffende website via een speciale link. Voor jou verandert er niets: je betaalt niet ineens meer voor een product! Maar koop je via deze speciale link het product dan mag ik daar een kleine vergoeding over ontvangen van maximaal 10% over het product. Ik doe dit, omdat ik het jouw makkelijk wil maken en graag wat euro’tjes wil verdienen met mijn hobby. Dus wil je mij helpen, doe dan je aankoop dan via deze links!

Heb je vragen over de disclaimer? Dan kun je een mailtje sturen naar contact@happyindeovergang.nl of het contactformulier invullen.