cadeautjes

Een leuk cadeautje voor de vrouw in de overgang

Wat is er nou leuker om jezelf, jij die probeert door die moeilijke fase in je leven te komen, of je vriendin die ook van die dagen heeft waardoor je liever niet te dicht bij haar in de buurt komt, een leuk cadeautje te geven. Gewoon iets kleins, liefs of iets wat je goed van pas komt in deze nare tijd. Ik heb op internet gezocht naar kleine aardigheidjes, van die kleine cadeautjes die eigenlijk te moeilijk zijn om weg te geven.


Heerlijke, superzachte fluffy-sokken!

Door de hormoonschommelingen tijdens de overgang kun je plots last krijgen van een warmteopwelling, maar het omgekeerde kan ook gebeuren. Je kunt het namelijk ook plots erg koud krijgen met koude rillingen. Deze fluffy sokken warmen je voetjes dan lekker op. De tekst spreekt voor zich, ook voor die ene vriendin waar je nu aan denkt..


Hippe Leesbril nodig? | mijnleesbril.nl

Hugo Boss Ma Vie 75 ml

Het veranderende oestrogeengehalte heeft invloed op je reukvermogen. Je reukvermogen kan van de een op andere dag veranderen of verminderen. Deze frisse, gepassioneerde geur die op harmonische wijze uit cactusbloesem is gecomponeerd, nodigt je uit volop van het leven te genieten. En je weet zeker dat je heerlijk ruikt. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken.


Pukka Relax Kruidenthee geschenkdoos

Korte nachten door de opvliegers of 3x per nacht naar het toilet. In de overgang heb je behoefte aan ontspanning door alles wat je op het moment bezighoud. Letterlijk. Met deze biologische Pukka thee met kalmerende kruiden kun je lekker op de bank kruipen en even de boel de boel te laten.


Blauwdruk van het mannenbrein

Videocursus ‘Blauwdruk van een mannenbrein’

Dit vond ik ook zo leuk! Een videocursus om je te helpen hoe het mannenbrein in elkaar zit. Je herkent dit vast wel. Nu je in de overgang zit en al je hormonen door elkaar worden geschut, is het nog veel moeilijker om de mannen te begrijpen. Je leert 7 geheimen die er samen voor zorgen dat jij zijn absolute droomvrouw wordt. Wat wil je nog meer!


KokenKoken

Vriendinnen tegoedbonnen

Hoe leuk is dit! Een tegoedbonnen boekje met 12 Nederlandse cadeaubonnen met goud folie die je zelf invult voor je allerliefste vriendin die net als jij nu af en toe iets nodig heeft. Maak een tegoed bon en maak samen herinneringen voor het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s